don't worry we have allah on our side...amin

"orang yang dinaungi hidayah akan takut jika kehilangan rasa jujur, rasa syukur dan jiwa besar"

for the last moment...........


Okey,
10/6 adalah hari terakhir aku bekerja di Nordin Group
Sekejap sahaja masa berlalu..dari pada aku bekerja dengan status single and sekarang dah married dah pun.
Tapi, itula hakikatnya, setiap pertemuan mesti adal perpisahan.Cuma tidak tahu cara perpisahan itu bagaimana.

Dan utk aku, aku bakal berpindah ke tempat yang sepatutnya, iaitu di sisi suami tercinta.
Sebenarnya hasrat suamiku dah lama dia sampaikan.tapi aku aje yang keras kepala sikit tak mau pergi dulu.puas aku pusing sana pusing sini tapi akhirnya kena jugak la pergi.tak sampai hati pulak tengok dia macam tu.yela duit boleh simpan tapi kasi free-free je pada tukang jual tiket bas tu haa.hehehe..

Jadi, aku masih lagi mencari rumah sewa di kl tu.tak juga jumpa-jumpa.tak tahu la jumpe ke tak sebenarnya.kalau tak jumpa, aku akn duduk dulu dgn mak mertua sementara waktu.hope cepatla dapat rumah.senang sikit nak pi kerja.takda la jauh sangat nak pi kan.dengan jem nye lagi.entah sampai pukul berapa la nanti.

Perasaan aku???sudah tentu aku sedih.bila tengok kalender je rasa macam haihhhhh…nak jatuh aje air mata ni.berat hati nak tinggalkan semua ni.banyak kenangan yang nana dapat.banyak juga pelajaran yg nana dapat.daripada nana masuk dulu, kosong tak tahu ape-ape, sekarang nana dah dapat banyak ilmu daripada bekerja kat sini.bak kata bos nana’sekurang-kurangnya nana keluar daripada nordin group penuh dengan ilmu, itu pun sudah cukup untuk dibanggakan’

Nana dah siapkan kerja yg sepatutnya.hanya tinggal saki baki je sikit yg perlu staff baru buat. Oh ya, sampaikan kenalan-kenalan di Maybank pun terkejut nana nak pindah.hahaha..siap telefon lagi Tanya kenapa nak pindah.masing-masing dah biasa dengan nana walaupun tak pernah bersua muka, tapi kita bekerja dengan diorang melalui phone sahaja.itu pun boleh menjadi ramah and mesra.bila diorang tahu, tu diorang pun terkejut jugak tuh.tak pe la, mungkin kita akan bekerja lagi satu hari nanti. J and diorang wish good luck pada nana.sungguh terharuu..thanksss 


Hanya tinggal 7 hari sahaja yang tinggal..dan selamat tinggal semua :’’(
Doakan yang terbaik utk nana pada masa akan datang.

3 komen-komen:

bubbles June 10, 2013 at 8:30 PM  

Dear nana,
Thank you for being a very good, loyal, faithful & dedicated staff to me & the rest of the Nordin Group family.
Kami kehilangan seorang orang harapan hari ini.
Saya doakan semoga awak akan berjaya ditempat baru & bahagia disisi suami.
We'll miss you.
Love: M

~N@n@~ July 5, 2013 at 4:58 PM  

ya allah
sy baru bukak bloq
tak sangka ada mesej dari bos tersayang :)

thanks for evrythings bos.
u are the great bos.
take care and always remember me

love love love

from:nanasmilez

baby'z dil'z b0b0t July 20, 2013 at 9:32 PM  

nana..nana..mmg lah rase lil bit janggal kan bile kite kne hidup berdikari pas dh kawen..sume kite laki bini kne uruskan..kite dh lalui sume tuh..kdg2 dok kt umh sorg2 time suami g kje..dok dgn ank je time suami kje mlm..urmmm bygkan lah kan..m

About this blog

blog budak ni laa...selamat datanggg.....
Powered by Blogger.

tatapan

jom kita kongsi cerita yang baik di kongsikan yang buruk jadi pengajaran smile

Followers

Featured Posts